finance microfinance/a>
новорижское шале
purchased 1k cheap absolute Instagram click for more info followers

* Momenteel ondervinden we wat problemen met onderstaand bestelformulier. Gelieve uw bestelling te plaatsen door een email te sturen met daarin het specifieke nummer en het aantal exemplaren. Deze email kan gericht worden aan onze secretaris via: agora.secretaris@gmail.com. Excuses voor het ongemak.*

Wil je één of meerdere exemplaren van AGORA nabestellen, vul dan onderstaand formulier in. Geef in ieder geval duidelijk het jaartal, nummer en het gewenste aantal aan. Nadat je het formulier hebt ingevuld en verstuurd, krijg je een ontvangstbevestiging op het opgegeven emailadres. Wij controleren de voorraad en sturen u per email een factuur met daarin het totaalbedrag, een factuurnummer en betalingsinstructies. Na ontvangst van de betaling sturen we de bestelling zo snel mogelijk op. De kosten, inclusief verzending, bedragen €9,50 per exemplaar. Bij bestelling van vijf exemplaren of meer bedragen de kosten per stuk €5,50.

Je kunt maximaal één nummer tegelijk bestellen. Voor het bestellen van meerdere (verschillende) nummers moet dus per nummer een bestelling geplaatst worden. Je krijgt die mogelijkheid na het versturen van het bestelformulier. Wij houden bij hoeveel nummers je bestelt en rekenen vanaf vijf nummers het kortingstarief.

 

Uw naam (verplicht)

Bedrijf

Afdeling

Uw referentie

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Land (verplicht)
Nederland of België

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ik wil graag het volgende nummer bestellen:

Jaartal (verplicht)

Nummer (verplicht)

Titel

Aantal (verplicht)

Eventuele opmerkingen

Typ de volgende code over: captcha