finance microfinance/a>
новорижское шале
purchased 1k cheap absolute Instagram click for more info followers

* Momenteel ondervinden we wat problemen met onderstaand bestelformulier. Gelieve uw abonnement aan te vragen door een email te sturen met daarin de informatie zoals aangegeven op onderstaand formulier. Deze email kan gericht worden aan onze secretaris via: agora.secretaris@gmail.com. Excuses voor het ongemak.*

Ben je het zat om elk nummer los te bestellen? En wil je als eerste weten wat er in het nieuwe nummer staat? Vul dan hier het online formulier in voor een abonnement en AGORA valt vijf keer per jaar op de deurmat.

Prijzen per jaar:

  • Regulier abonnement € 32,00
  • Studenten betalen € 21,00
  • Bibliotheken, instellingen en bedrijven € 63,00

Voor KNAG-leden hebben we een speciale korting. Deze betalen slechts € 27,00. Studenten die KNAG-lid zijn krijgen een abonnement voor € 16,00. Bezoek voor meer informatie de KNAG website.

Door onderstaand formulier in te vullen abonneer je je op AGORA. Als je een abonnement neemt als KNAG-lid, controleren we de lidmaatschapsgegevens bij het KNAG. Als je het bestelformulier hebt ingevuld en verstuurd, krijg je een ontvangstbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Vanaf dat moment ben je abonnee van AGORA. De factuur volgt uiterlijk binnen 2 maanden na de ingangsdatum van het abonnement. Abonnementen lopen per jaar en worden stilzwijgend verlengd. Mocht je toch geen AGORA meer willen ontvangen zeg dan wordt een maximale opzegtermijn van drie maanden gehanteerd.

Uw naam (verplicht)

Bedrijf

Afdeling

Uw referentie

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Land (verplicht)
Nederland of België

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ik wil graag het volgende abonnement bestellen: (verplicht)
 Bibliotheken / bedrijven / instellingen Regulier / Overige Studenten

Ik ben lid van het KNAG:  ja nee
Zo ja, mijn lidmaatschapsnummer is:

Eventuele opmerkingen

Typ de volgende code over: captcha