finance microfinance/a>
новорижское шале
purchased 1k cheap absolute Instagram click for more info followers

Ieder nummer van AGORA wordt geïntroduceerd door onze hoofdredacteur. Persoonlijke ervaring, verbazing of overtuiging vormen de basis en het actuele thema wordt daarmee verbonden. Hieronder een overzicht.

Redactioneel: Geen klein bier

Elke AGORA begint met een redactioneel van een van onze hoofdredacteuren. Demi van Weerdenburg benoemt in het inleidend artikel een deel van de geschiedenis van lokale Hollandse bieren.

Lees het inleidend artikel hier.


Redactioneel: Een stap in het donker?

Elke AGORA begint met een redactioneel van een van onze hoofdredacteuren. Dit keer bespreekt Wesley Gruijthuijsen zijn bewondering voor het ondergrondse en hoe we er in ons dagelijks leven niet aan ontkomen.

Lees het redactionele artikel hier

 


Redactioneel: Corona en een langzaam leven

2021_3 coverElke AGORA begint met een redactioneel van een van onze hoofdredacteuren. Dit keer bespreekt Demi van Weerdenburg hoe de afgelopen Corona periode het dromen over een langzaam leven populair heeft gemaakt.

Lees hier het redactioneel online.


Redactioneel: Het verleden als kans voor de toekomst

Elke AGO2021-2 Cover-1RA begint met een redactioneel van een van onze hoofdredacteuren. Dit keer bespreekt Demi van Weerdenburg waarom dit themanummer precies op het juiste moment uit komt.

Lees hier het redactioneel online.


Redactioneel: Moeizame verplaatsingen?

Hoofdredac

Dovile Ramoskaite (Unsplash)

Dovile Ramoskaite (Unsplash)

Hoofdredateur Wesley Gruijthuijsen bespreekt in dit redactioneel het verschil tussen fietscultuur in Nederland en België.

Lees hier het redactioneel online.


Older Entries »